Disclaimer


De op deze website getoonde informatie wordt door DomeProjects met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. DomeProject verstrekt door middel van deze website louter informatie. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

DomeProjects aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. DomeProjects aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van DomeProjects opgenomen informatie.

Hoewel het DomeProjects alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is DomeProjects niet aansprakelijk de voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
Eventuele wijzigingen naar sites die niet door DomeProjects worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel  DomeProjects uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door  DomeProjects worden onderhouden wordt afgewezen.

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van de site, stuur dan een bericht naar DomeProjects. Zie hiervoor het onderdeel "Contact".

egal-net